Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Pinterest has a deprecated constructor in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/alpine-photo-tile-for-pinterest/gears/plugin-widget.php on line 10

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
Vastgoed- en verkoopstyling – Styling and Concepts

interiors

Verkoopstyling maakt het verschil tussen te koop staan en verkocht worden!

Wilt u uw woning zo snel mogelijk en tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen? Schakel dan Styling & Concepts in voor het verkoopklaar maken van uw woning.

Wist u dat 90% van alle kijkers niet in staat is zichzelf in uw huis te zien wonen? En dat 75% van alle kijkers al binnen een minuut een beslissing maakt over al dan niet aankopen van uw woning? Daarom is het zo belangrijk alvorens uw huis in de verkoop te zetten, deze verkoopklaar te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep. Lay-out en sfeer zijn hierbij belangrijke onderdelen.

Ik kijk door de ogen van de kijkers en zorg ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt, waardoor uw woning positief opvalt op verkoopwebsites als Funda! In 1 oogopslag moet de kijker kunnen zien wat de mogelijkheden en kwaliteiten van uw huis zijn.

Verkoopstyling is meestal mogelijk met minimale middelen, terwijl uw woning sneller verkocht zal worden en tegen een hogere prijs. Hiermee verdient het zichzelf snel terug.

Veel mensen maken nog steeds de fout door het eerst zonder verkoopstyling te willen proberen te verkopen. Dit met het risico dat uw woning niet voldoende positief opvalt bij bv Funda, waardoor er minder of geen kijkers komen. Na een tijd zult u de vraagprijs laten zakken om snellere verkoop te bewerkstelligen, maar had u voor een fractie van dit bedrag verkoopstyling kunnen laten doen. Mijn advies: doe dit meteen, want alleen dan trekt u kijkers naar uw woning. En alleen met kijkers kunt u de woning verkopen.

Bij een basisconsult van ruim 2 uur worden praktische adviezen gegeven. In een uitgebreid advies van 3 uur, maak ik een uitgebreid rapport met foto’s en aanwijzingen. Desgewenst gaat u hier zelf mee aan de slag of geeft Styling & Concepts de opdracht tot een gedeeltelijk of volledige verkoopstyling.

De consults kunnen ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.

Voor leegstaande woningen is het mogelijk inboedels te huren, zodat potentiele kopers beter de mogelijkheden van de woning zien.

Ook het laten maken van interieurfoto’s ten behoeve van makelaar of website behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

logo_lnv_zw

 

Styling & Concepts

Zakelijke markt

zakelijk-groot

Vastgoed/ verkoopstyling
Als makelaar weet u als geen ander wat het belang van verkoopstyling is. De woning verkoopt sneller en tegen een hogere prijs: een win-win –win situatie voor zowel huiseigenaar, makelaar als verkoopstylist.

Tip: neem verkoopstyling op als pakketonderdeel in uw verkoopdienst. Speciaal voor makelaars is er de mogelijkheid Styling & Concepts in te zetten als verkort consult, voordat de fotograaf foto’s gaat maken.

Ook meubelhuur voor reeds leegstaande woningen is mogelijk.

Modelwoningen
Een goed ingerichte woning verkoopt beter, dan een lege woning. Styling & Concepts kan modelwoningen optimaal inrichten, zodat de doelgroep zich al helemaal hier ziet wonen.

Ook voor kantoorpanden is bovenstaand mogelijk.

Interieurstyling
Of het nu gaat om aankleding van een winkel, restaurant of kantoor, het is belangrijk dat de huisstijl wordt doorgevoerd in het interieur en dat er plezierig gewerkt kan worden. Het is bewezen dat werknemers beter functioneren in een plezierige werkruimte.

Met name al u te maken heeft met klanten, zult u willen dat er een eenduidig beeld gecommuniceerd wordt wat bijdraagt aan uw bedrijfsidentiteit.

Styling & Concepts staat open voor nieuwe contacten en samenwerkingsvormen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Trendprognoses en/ of shoppings
Vanuit mijn achtergrond als inkoper en styliste bezoek ik regelmatig trendprognoses, beurzen en maak ik shoppingen in binnen – en buitenland. Voor uw bedrijf kan ik trendprognoses maken en deze vertalen naar uw doelgroep en artikelgroep. Ook maken van shoppings is geen probleem: in alle Europese hoofdsteden ben ik op de hoogte van alle adressen die er toe doen.

Wellicht laat u nu uw inkopers en stylisten voor diverse artikelgroepen separaat shoppen? Bedenkt u dan eens hoeveel geld en tijd u kunt besparen door dit onder te brengen bij Styling & Concepts.