Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Pinterest has a deprecated constructor in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/alpine-photo-tile-for-pinterest/gears/plugin-widget.php on line 10

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
Kleurconcepten – Styling and Concepts

Interior Design Green Wall Fuxia Couch And Lamp

Kleur is muziek voor de ogen!

Door kleur te gebruiken, wordt een leefruimte vaak persoonlijker, maar wist u dat u ook bepaalde optische of sfeereffecten kunt bereiken door het gebruik maken van een bepaalde kleur?

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u kiest een mooie kleur in de verfwinkel en verft enthousiast de muur in deze kleur. Daarna komt u erachter dat het effect toch niet is wat u gehoopt had.. De muur komt ineens op u af of de meubels komen nu helemaal niet meer tot z’n recht..

Welke kleur het meest geschikt is voor uw woonruimte heeft oa te maken met het binnenvallende licht, maar ook de afmeting van de ruimte en de andere gebruikte kleuren. Bij voorkeur geef ik dan ook kleuradvies in de ruimte waar u de kleur wilt toepassen. Ik maak voor u een beknopte schets en geef hierin de kleurnummers aan die gebruikt kunnen worden + het voorstel voor de te gebruiken verf. Met dit advies kunt u zo naar de plaatselijke verfwinkel en kunt u zelf aan de slag of geeft deze verfklus uit handen aan één van mijn professionals.

 

 

Styling & Concepts

Zakelijke markt

zakelijk-groot

Vastgoed/ verkoopstyling
Als makelaar weet u als geen ander wat het belang van verkoopstyling is. De woning verkoopt sneller en tegen een hogere prijs: een win-win –win situatie voor zowel huiseigenaar, makelaar als verkoopstylist.

Tip: neem verkoopstyling op als pakketonderdeel in uw verkoopdienst. Speciaal voor makelaars is er de mogelijkheid Styling & Concepts in te zetten als verkort consult, voordat de fotograaf foto’s gaat maken.

Ook meubelhuur voor reeds leegstaande woningen is mogelijk.

Modelwoningen
Een goed ingerichte woning verkoopt beter, dan een lege woning. Styling & Concepts kan modelwoningen optimaal inrichten, zodat de doelgroep zich al helemaal hier ziet wonen.

Ook voor kantoorpanden is bovenstaand mogelijk.

Interieurstyling
Of het nu gaat om aankleding van een winkel, restaurant of kantoor, het is belangrijk dat de huisstijl wordt doorgevoerd in het interieur en dat er plezierig gewerkt kan worden. Het is bewezen dat werknemers beter functioneren in een plezierige werkruimte.

Met name al u te maken heeft met klanten, zult u willen dat er een eenduidig beeld gecommuniceerd wordt wat bijdraagt aan uw bedrijfsidentiteit.

Styling & Concepts staat open voor nieuwe contacten en samenwerkingsvormen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Trendprognoses en/ of shoppings
Vanuit mijn achtergrond als inkoper en styliste bezoek ik regelmatig trendprognoses, beurzen en maak ik shoppingen in binnen – en buitenland. Voor uw bedrijf kan ik trendprognoses maken en deze vertalen naar uw doelgroep en artikelgroep. Ook maken van shoppings is geen probleem: in alle Europese hoofdsteden ben ik op de hoogte van alle adressen die er toe doen.

Wellicht laat u nu uw inkopers en stylisten voor diverse artikelgroepen separaat shoppen? Bedenkt u dan eens hoeveel geld en tijd u kunt besparen door dit onder te brengen bij Styling & Concepts.