Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Alpine_PhotoTile_for_Pinterest has a deprecated constructor in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/alpine-photo-tile-for-pinterest/gears/plugin-widget.php on line 10

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/litc01/domains/stylingandconcepts.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 646
Interieurstyling en advies – Styling and Concepts

Interieurstyling grote foto

Ik maak van een huis, jullie thuis!

  • Hoe kan ik de meubels het beste neerzetten?
  • Welke kleuren laten mijn woning optimaal doen uitkomen?
  • Hoe kan ik mijn interieur persoonlijker maken?
  • Ik wil een gedeelte van mijn meubels vervangen, maar welke passen bij de rest van mijn interieur? En waar kan ik deze kopen?
  • Kan ik mijn verlichtingsplan optimaliseren?
  • Ik krijg een andere woning, hoe richt ik deze in?

Of wellicht heeft u zelf veel ideeën, maar geen idee waar te beginnen? Bij al deze vragen kan Styling & Concepts u ondersteunen. Of het nu gaat om 1 specifieke woonruimte of een volledige woning. Uw wensen zijn uitgangspunt: persoonlijkheid, smaak, en praktische eisen van de bewoners staan centraal. Dit vul ik aan met mijn vakkennis en creatieve ideeën. Een mooi interieur maken welke ook praktisch is voor dagelijks gebruik.

Een compleet stylingplan omvat de volgende zaken:

Moodboard
Plattegrond
Meubelplan
Accessoireplan
Kleuren- en materialen plan
Verlichtingsplan

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een gedeeltelijk plan te laten maken, of alleen mondeling advies in te winnen. De keus is aan u. Ik werk met een aantal pakketten voor interieurstyling, maar aangezien iedere situatie weer anders is, maak ik meestal een offerte op maat.

logo_lnv_zw

 

 

Styling & Concepts

Zakelijke markt

zakelijk-groot

Vastgoed/ verkoopstyling
Als makelaar weet u als geen ander wat het belang van verkoopstyling is. De woning verkoopt sneller en tegen een hogere prijs: een win-win –win situatie voor zowel huiseigenaar, makelaar als verkoopstylist.

Tip: neem verkoopstyling op als pakketonderdeel in uw verkoopdienst. Speciaal voor makelaars is er de mogelijkheid Styling & Concepts in te zetten als verkort consult, voordat de fotograaf foto’s gaat maken.

Ook meubelhuur voor reeds leegstaande woningen is mogelijk.

Modelwoningen
Een goed ingerichte woning verkoopt beter, dan een lege woning. Styling & Concepts kan modelwoningen optimaal inrichten, zodat de doelgroep zich al helemaal hier ziet wonen.

Ook voor kantoorpanden is bovenstaand mogelijk.

Interieurstyling
Of het nu gaat om aankleding van een winkel, restaurant of kantoor, het is belangrijk dat de huisstijl wordt doorgevoerd in het interieur en dat er plezierig gewerkt kan worden. Het is bewezen dat werknemers beter functioneren in een plezierige werkruimte.

Met name al u te maken heeft met klanten, zult u willen dat er een eenduidig beeld gecommuniceerd wordt wat bijdraagt aan uw bedrijfsidentiteit.

Styling & Concepts staat open voor nieuwe contacten en samenwerkingsvormen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Trendprognoses en/ of shoppings
Vanuit mijn achtergrond als inkoper en styliste bezoek ik regelmatig trendprognoses, beurzen en maak ik shoppingen in binnen – en buitenland. Voor uw bedrijf kan ik trendprognoses maken en deze vertalen naar uw doelgroep en artikelgroep. Ook maken van shoppings is geen probleem: in alle Europese hoofdsteden ben ik op de hoogte van alle adressen die er toe doen.

Wellicht laat u nu uw inkopers en stylisten voor diverse artikelgroepen separaat shoppen? Bedenkt u dan eens hoeveel geld en tijd u kunt besparen door dit onder te brengen bij Styling & Concepts.