404 Vastgoed- en verkoopstyling » Styling and Concepts

Styling and Concepts

Styling & Concepts

Vastgoed- en verkoopstyling

interiors

Verkoopstyling maakt het verschil tussen te koop staan en verkocht worden!

Wilt u uw woning zo snel mogelijk en tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen? Schakel dan Styling & Concepts in voor het verkoopklaar maken van uw woning.

Wist u dat 90% van alle kijkers niet in staat is zichzelf in uw huis te zien wonen? En dat 75% van alle kijkers al binnen een minuut een beslissing maakt over al dan niet aankopen van uw woning? Daarom is het zo belangrijk alvorens uw huis in de verkoop te zetten, deze verkoopklaar te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep. Lay-out en sfeer zijn hierbij belangrijke onderdelen.

Ik kijk door de ogen van de kijkers en zorg ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt, waardoor uw woning positief opvalt op verkoopwebsites als Funda! In 1 oogopslag moet de kijker kunnen zien wat de mogelijkheden en kwaliteiten van uw huis zijn.

Verkoopstyling is meestal mogelijk met minimale middelen, terwijl uw woning sneller verkocht zal worden en tegen een hogere prijs. Hiermee verdient het zichzelf snel terug.

Veel mensen maken nog steeds de fout door het eerst zonder verkoopstyling te willen proberen te verkopen. Dit met het risico dat uw woning niet voldoende positief opvalt bij bv Funda, waardoor er minder of geen kijkers komen. Na een tijd zult u de vraagprijs laten zakken om snellere verkoop te bewerkstelligen, maar had u voor een fractie van dit bedrag verkoopstyling kunnen laten doen. Mijn advies: doe dit meteen, want alleen dan trekt u kijkers naar uw woning. En alleen met kijkers kunt u de woning verkopen.

Bij een basisconsult van ruim 2 uur worden praktische adviezen gegeven. In een uitgebreid advies van 3 uur, maak ik een uitgebreid rapport met foto’s en aanwijzingen. Desgewenst gaat u hier zelf mee aan de slag of geeft Styling & Concepts de opdracht tot een gedeeltelijk of volledige verkoopstyling.

De consults kunnen ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.

Voor leegstaande woningen is het mogelijk inboedels te huren, zodat potentiele kopers beter de mogelijkheden van de woning zien.

Ook het laten maken van interieurfoto’s ten behoeve van makelaar of website behoort tot de mogelijkheden.

Styling & Concepts

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat Styling & Concepts voor u kan betekenen? Stuur mij dan een mail met wat korte info of laat mij u terugbellen voor overleg.

bel mij terug