404 Kleurconcepten » Styling and Concepts

Styling and Concepts

Styling & Concepts

Kleurconcepten

Interior Design Green Wall Fuxia Couch And Lamp

Kleur is muziek voor de ogen!

Door kleur te gebruiken, wordt een leefruimte vaak persoonlijker, maar wist u dat u ook bepaalde optische of sfeereffecten kunt bereiken door het gebruik maken van een bepaalde kleur?

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u kiest een mooie kleur in de verfwinkel en verft enthousiast de muur in deze kleur. Daarna komt u erachter dat het effect toch niet is wat u gehoopt had.. De muur komt ineens op u af of de meubels komen nu helemaal niet meer tot z’n recht..

Welke kleur het meest geschikt is voor uw woonruimte heeft oa te maken met het binnenvallende licht, maar ook de afmeting van de ruimte en de andere gebruikte kleuren. Bij voorkeur geef ik dan ook kleuradvies in de ruimte waar u de kleur wilt toepassen. Ik maak voor u een beknopte schets en geef hierin de kleurnummers aan die gebruikt kunnen worden + het voorstel voor de te gebruiken verf. Met dit advies kunt u zo naar de plaatselijke verfwinkel en kunt u zelf aan de slag of geeft deze verfklus uit handen aan één van mijn professionals.

Styling & Concepts

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat Styling & Concepts voor u kan betekenen? Stuur mij dan een mail met wat korte info of laat mij u terugbellen voor overleg.

bel mij terug