404 Interieurstyling en advies » Styling and Concepts

Styling and Concepts

Styling & Concepts

Interieurstyling en advies

Interieurstyling grote foto

Ik maak van een huis, jullie thuis!

  • Hoe kan ik de meubels het beste neerzetten?
  • Welke kleuren laten mijn woning optimaal doen uitkomen?
  • Hoe kan ik mijn interieur persoonlijker maken?
  • Ik wil een gedeelte van mijn meubels vervangen, maar welke passen bij de rest van mijn interieur? En waar kan ik deze kopen?
  • Kan ik mijn verlichtingsplan optimaliseren?
  • Ik krijg een andere woning, hoe richt ik deze in?

Of wellicht heeft u zelf veel ideeën, maar geen idee waar te beginnen? Bij al deze vragen kan Styling & Concepts u ondersteunen. Of het nu gaat om 1 specifieke woonruimte of een volledige woning. Uw wensen zijn uitgangspunt: persoonlijkheid, smaak, en praktische eisen van de bewoners staan centraal. Dit vul ik aan met mijn vakkennis en creatieve ideeën. Een mooi interieur maken welke ook praktisch is voor dagelijks gebruik.

Een compleet stylingplan omvat de volgende zaken:

Moodboard
Plattegrond
Meubelplan
Accessoireplan
Kleuren- en materialen plan
Verlichtingsplan

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een gedeeltelijk plan te laten maken, of alleen mondeling advies in te winnen. De keus is aan u. Ik werk met een aantal pakketten voor interieurstyling, maar aangezien iedere situatie weer anders is, maak ik meestal een offerte op maat.

Styling & Concepts

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat Styling & Concepts voor u kan betekenen? Stuur mij dan een mail met wat korte info of laat mij u terugbellen voor overleg.

bel mij terug